Een gezellig café met leuke muziek

23 april 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - ,,Een gezellig café waar voor iedereen iets te beleven is”, aldus de heer M. Sefer, eigenaar van Music Café Reina aan de Stationsweg 7, dat in februari de deuren opende. Hij heeft de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan in de horeca en zorgt ervoor dat de gasten in een ontspannen sfeer kunnen genieten van hun drankje. Op een frisse voorjaarsavond gingen we even langs en troffen terwijl de muziek uit de geluidsboxen schalde een ontspannen sfeertje aan.

Door Ria Scholten

De klanten op het terras en aan de bar zijn het er over eens dat het bij Music Café Reina goed toeven is. ,,We richten ons op de leeftijdsgroep tussen de twintig en vijfendertig jaar”, laat de heer Sefer weten. ,,Welke muziek hier wordt gedraaid? Nederlandse cafémuziek, nummers uit de top-40, maar ook dance muziek. Verder bieden we onze gasten de mogelijkheid om live voetbalwedstrijden te bekijken. Twee maal per maand treedt er een live band op en op gezette tijden houden we een wijnproeverij. In de weekenden houdt een DJ de sfeer er goed in. Elke woensdagavond kan er worden gepokerd tijdens het Texas Hold’m Tournooi. Het inschrijfgeld bedraagt vijfentwintig euro en aanmelden kan telefonisch via 06-10450349.

Voor de komende weken staan er twee live optredens op het programma. Op Koninginnedag treedt vanaf 20.00 uur de band Refection op, die met een mix van pop, funk en entertainment elk optreden tot een groot feest weet te maken. De 5-koppige band was al te zien en te horen bij diverse muziekcentra en festivals, veroverde popprijzen en speelde bij 3FM. Op zaterdag 8 mei is vanaf 20.00 uur de succesvolle raprock formatie U.F.A. te beluisteren. De broers Sylvain en Jeffrey van Duffelen spelen samen met Panov van Roseel. Na een break van een aantal jaren zijn ze mét een grote rugzak aan muzikale ervaring weer terug. Rocken doen ze als nooit tevoren.

Music Café Reina is elke dag geopend vanaf 11.00 uur. ,,Het is hier gewoon gezellig en dat willen we graag zo houden. Klanten moeten zich hier veilig voelen”, benadrukt de eigenaar. ,,Over één ding wil ik dan ook heel duidelijk zijn. Het is streng verboden om hier drugs te gebruiken of te verhandelen.”

Foto: Eigenaar Sefer (vierde van links) zorgt ervoor dat zijn gasten het goed naar hun zin hebben.

advertentie
advertentie