Het begon met een knipoogje...

Nieuws

SLIEDRECHT - Het begon met een knipoogje over en weer tussen het Sliedrechts kaasboertje en de Giessendamse schildersdochter. Na vier jaar verkering trouwden ze op 19 juli 1960, nu dus 50 jaar geleden. Maandag kreeg het echtpaar Den Besten bezoek van wethouder Hans Tanis. Het echte feest met uiteraard de drie kinderen, 14 kleinkinderen en 1 achterkleinkindje is vanwege de vakanties uitgesteld tot 14 september.

Marinus (72 jaar) en Greetje den Besten (71 jaar) hebben heel lang gewoond aan de Waalstraat, maar verhuisden twee jaar geleden naar Sleijeborgh aan de Lijsterweg. ,,We zijn allebei een beetje hulpbehoevend, dus dan gaat zo’n groot huis niet meer”, vertelt Marinus den Besten. ,,Maar het bevalt ons prima, hoor. We hebben een luxe appartement met een prachtig uitzicht.”

Met de bewoners van de serviceflat die niet op vakantie waren is maandag toch een klein feestje gevierd. En verder geniet het gouden echtpaar van de vele felicitatiekaarten. ,,Vandaag weer 36 stuks. En we hadden er al zoveel. Prachtig toch?”

advertentie