Ecokids geven geld aan Haïti en dierenopvang

14 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Ecokids van het afgelopen schooljaar zijn woensdag voor het laatst bij elkaar geweest met hun ouders en broertjes en zusjes daarbij. Met een diavoorstelling blikte de groep nog even terug op alle projecten die voorbij zijn gekomen. Zo werden er allerlei natuurlijke knutselmiddagen gehouden: een hooibeest maken, speksteen snijden, een boemerang maken, enzovoort. Maar er waren ook uitstapjes naar interessante plekken: boerderijen in Wijngaarden, het Beverpad in de Biesbosch met aansluitend een GPS-tocht, een uitstapje naar de dierenopvang van Sliedrecht, en meer.

Voor alle bijeenkomsten brengen de Ecokids 1 euro mee. De bedoeling is dat zij van al het geld, dat aan het einde van het jaar bijelkaar is gespaard, een goed doel helpen. Dit jaar vonden de Ecokids dat hun geld in tweeën moest worden gedeeld: een deel naar Haïti en één deel naar de dierenopvang in Sliedrecht.

Volgend schooljaar start een nieuwe groep Ecokids. Daarvoor worden nog vrijwillig(st)ers gezocht. Aanmelden via 0184-424968.

advertentie
advertentie