Bijgaand het verhaaltje plus foto-onderschrift en de foto.

15 juni 2010 om 00:00 Nieuws

De klant heeft gekozen voor een kop met dezelfde woorden als in de eerste zin. Ik vind het niet mooi. Kijk maar wat je er mee doet......

Groetjes,

Ria

_____

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

_____

Bruggenbouwers in personeelsdiensten

SLIEDRECHT – “Wij zijn bruggenbouwers in personeelsdiensten.” Aan het woord is Sander Mijnster, medeoprichter van Intro Personeel. Samen met Jaco van de Graaf en Johan Baan startte hij vier jaar geleden in Alblasserdam met het inmiddels bekende bemiddelingsbureau in vaste banen. Al snel volgden vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Sliedrecht en Deventer. We brachten een bezoek aan het fraaie pand aan de Rivierdijk 429 waar Intro Personeel sinds anderhalf jaar gevestigd is en troffen er een écht Sliedrechts bedrijf aan.

Door Ria Scholten

Sander verwisselde vorige week zijn vaste werkplek in Alblasserdam voor de Rivierdijk in Sliedrecht. “Na 12,5 jaar ben ik terug op de oude en vertrouwde Rivierdijk, lacht hij. “Ik heb vroeger in mijn vrije tijd iets verderop bij Autobedrijf Lanser gewerkt. Dit voelt dus een beetje als thuiskomen, maar ook van Jaco en Johan en het merendeel deel van onze medewerkers liggen de roots in deze omgeving. Veel van onze voorouders waren baggeraars of griendwerkers”.

“We zijn dus bekend met de cultuur in de Alblasserwaard waarin plichtsgetrouwheid, loyaliteit en ijver een belangrijke rol spelen. Intro Personeel onderscheidt zich van de vele bureaus in de omtrek door een geheel eigen visie en kijk op de arbeidsmarkt”, vertelt hij verder. “Werkzoekenden die bij een regulier bureau aankloppen, worden in de regel tijdelijk of op diverse kortdurende projecten ingezet. Wij richten ons op de bemiddeling naar een vaste baan, waarbij de werkzoekende centraal staat. Voor de bedrijven heeft deze werkwijze als voordeel dat zij verzekerd zijn van serieus en hardwerkend personeel.”

“Onze duurzame visie komt ook terug bij Intro jong. Dit is interessant voor alle jongeren die graag een betaald werken/leren traject willen volgen en levert een goede begeleiding, een diploma en een vaste baan op. Wij zijn daarvoor gecertificeerd bij de belangrijkste kenniscentra. Intro Jong werkt uitsluitend samen met daarbij aangesloten bedrijven die ook aan de gestelde normen moeten voldoen”.

“Daarnaast heeft Intro Personeel een dienst die voor werkgevers zeer interessant is in een tijd van onzekerheid. Steeds meer bedrijven kiezen voor een opstap naar een vaste baan voor hun werknemers via Intro Payroll. Dit is in veel gevallen goedkoper en in alle gevallen neemt het de werkgever administratie en de risico’s uit handen.

De werkgever hoeft dus alleen de gewerkte uren door te geven, die wij tegen een scherp tarief in rekening brengen. Constructief meedenken in mindere tijden schept een band in goede en slechte tijden”.

De vestiging in Sliedrecht is bereikbaar via het telefoonnummer: 0184-444101

Website: www.intropersoneel.nl; mail: sliedrecht@intropersoneel.nl; hyves: http://intro-personeel.hyves.nl.

Foto-onderschrift:

advertentie
advertentie