Relaxed shoppen bij kampeertoko.nl

16 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Goed nieuws voor de vele mensen die kamperen de mooiste manier vinden om vakantie te vieren. Op de site van de webshop kampeertoko.nl vinden zij een ruim assortiment tenten, kampeermeubelen en –accessoires, luchtbedden, koelboxen, gastoestellen en barbecues, kortom alle spullen die het kampeergemak verhogen. Daarnaast verkoopt de webshop onder de noemer Sport & Spel onder andere (opblaasbare) boten en kano’s, zwembaden, luchtbedden en skeelers. We gingen op bezoek bij ‘de kampeerspecialist met de laagste prijzen’ en spraken met Friso Hartmans en Ed Zorg.

Door Ria Scholten

“We zijn allebei fervente kampeerders en koesterden al een aantal jaren het plan om een kampeerwinkel te beginnen”, vertellen de zwagers Ed en Friso. “De winkel is er nog niet, maar sinds donderdag 29 april zijn we wel met onze webshop in de lucht. Momenteel kunnen er ruim vijfhonderd artikelen worden besteld, maar dit aantal zal de komende maanden in een snel tempo groeien. We verkopen, op caravans en vouwwagens na, alles wat met kamperen te maken heeft en durven best te stellen dat onze prijsstelling concurrerend is. Onze website is gemakkelijk toegankelijk en laagdrempelig. Om bij ons te kunnen shoppen hebben de mensen geen gebruikersnaam of wachtwoord nodig.”

Een bezoekje aan de website roept meteen een diep verlangen op naar de vakantieperiode die voor de deur staat. De uitstraling is vrolijk en de artikelen zijn overzichtelijk gerangschikt. Prettige bijkomstigheid is dat de prijzen verrassend laag zijn. “Artikelen die niet in de webwinkel te vinden zijn kunnen in de meeste gevallen wél door ons worden geleverd”, legt Friso uit. “Op het contactformulier kan worden aangegeven welk artikel gezocht wordt en wij maken dan per omgaande een passende aanbieding. Mensen mogen ons natuurlijk ook telefonisch benaderen over het artikel waarnaar zij op zoek zijn.”

“Bovendien krijgt de klant bij de eerste bestelling een kortingsbon die bij een tweede bestelling recht geeft op een korting van vijf procent”, vult Ed aan. “Bestellingen van vijftig euro en meer worden gratis thuisbezorgd. Bij een aantal artikelen staat vermeld dat zij indien voor 15.00 uur besteld, de volgende dag bij de klant in huis kunnen zijn. In alle andere gevallen geldt een levertijd van een tot drie dagen. Desgewenst kunnen wij bestellingen ook op het vakantieadres afleveren. Voor adressen in Nederland gelden de gebruikelijke leveringsvoorwaarden. Voor een zending naar het buitenland worden de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht.” Hoe zit het met de betalingen? “De klant heeft een aantal keuzemogelijkheden: via iDeal, met creditcard of via een ‘gewone’ overboeking.”

Zie voor alle artikelen die in de webshop verkrijgbaar www.kampeertoko.nl. De toko is telefonisch bereikbaar via 06-13990698.

Foto: De zwagers Ed Zorg (l.) en Friso Hartmans zien hun webshop als een opstap naar een echte kampeerwinkel.

advertentie
advertentie