Alle beslissingen gevallen bij jeugd

26 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de negentiende en tevens laatste ronde van de voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht zijn alle beslissingen gevallen. Waren vorige week de kampioenen reeds bekend (Janus de Vries en Andrew Mensing), nu zijn ook de overige podiumplaatsen toebedeeld. In de eerste groep eindigde Jurgen de Haan op een tweede plaats. Hij was al eens jeugdkampioen van Sliedrecht en zal volgend seizoen zeker weer voor goud gaan. De derde plaats was verrassend voor promovendus Adrian Mensing, die in zijn eerste seizoen als een komeet omhoog is geschoten. Met een prachtige derde plaats bewijst hij zijn talent.

In de tweede groep was het zilver voor Rick Smits, die na een matige start van de competitie zich terug vocht en keurig als tweede eindigde. Het brons is hier voor nieuweling Jasper de jager, die een geweldig eerste seizoen erop heeft zitten.

Aanstaande donderdag heeft de prijsuitreiking plaats, met een prijs voor iedereen. Tevens zal de diploma-uitreiking plaatsvinden van degenen die geslaagd zijn.

Uitslagen jeugdgroep 1:

Tjerry Hut - Roland Kop 1-0

Joran van Eijl - Adrian Mensing 0-1

Uitslagen jeugdgroep 2:

Rick Stuij - Andrew Mensing 0-1

Sujeevan Jeevarajah - Koos vd Berg 1-0

Kjell Mijnster - Rik Bons 0-1

Matthias - Rick van Werd 0-1

advertentie
advertentie