Relaxercise: ontspannen kun je leren

28 juni 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Danssportcentrum Martine start na de zomervakantie de ontspanningscursus Relaxercise voor mensen die in het dagelijks leven altijd druk zijn, weinig rustmomenten kennen of moeilijk kunnen ontspannen. ,,Relaxercise is een uniek anti-stressprogramma, modern en 'down to earth'. Een aanrader voor iedereen, zeker wanneer je veel stress hebt of moeilijk tot rust komt", licht Martine Hokken toe.

Relaxercise is een moderne, eigentijdse ontspanningscursus, met theorie en praktijk. De cursus bestaat uit vier lessen van een uur waarin een combinatie wordt aangeboden van therapeutische ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, stretching en pilates.

Stress die te lang aanhoudt werkt allerlei lichamelijke klachten in de hand zoals hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten, vermoeidheid. Tijdens de cursus leren de deelnemers stresssignalen bij zichzelf te herkennen en bewuster te voelen wanneer druk zijn leuk is en wanneer het teveel is. Ze leren ontspannen, balansoefeningen en time management.

De cursus Relaxercise is op de maandagavondavonden 23 en 30 augustus en 6 en 13 september van 21.00 tot 22.00 uur en op vrijdagmorgen 3, 10, 17 en 24 september van 10.00 tot 11.00 uur.

De kosten voor de cursus van vier lessen bedragen 35 euro per persoon. Aanmelden kan via www.danssportcentrummartine.nl of telefonisch 06-52033542. Danssport en Educatie Centrum Martine is gevestigd aan de Molendijk 177b, Sliedrecht.

advertentie
advertentie