Sliedrecht krijgt Centrum voor Jeugd en Gezin

Nieuws

SLIEDRECHT - Het pand in de Nicolaas Beetsstraat 2-6 in Sliedrecht wordt verbouwd tot Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Het college van burgemeester en wethouders heeft op 15 juni dit besluit genomen. Er is overeenstemming met de betrokken partijen die het pand aan de Nicolaas Beetsstraat en De Reling zullen gaan huren.

Het college heeft ingestemd met de intentieovereenkomsten tot huur van het pand Nicolaas Beetstraat door Rivas, Speel-o-theek De Knuffelbeer, Logopedische Dienst Kring Sliedrecht, Humanitas (HomeStart) en GGD Zuid-Holland Zuid. De vrijkomende ruimte in De Reling zal door RMPI/De Grote Rivieren gebruikt gaan worden.

De verbouwing van het pand aan de Nicolaas Beetsstraat zal volgens de planning plaats vinden in de periode van september tot begin december 2010. De verhuizing vindt dan plaats in de laatste week van december. De start van het CJG is gepland in de eerste week van januari 2011.

Tijdens de verbouwing kan het consultatiebureau van Rivas tijdelijk verhuizen naar het (leegstaande) schoolgebouw aan de Frans Halsstraat. De Grote Rivieren zal in de eerste maanden van 2011 verhuizen. Hierover worden nog nadere afspraken gemaakt.

Voorafgaand aan de verbouwing van het gebouw aan de Nicolaas Beetsstraat worden de bewoners in de directe omgeving van het gebouw nader geïnformeerd.

advertentie
advertentie