'Borstvoeding, de beste start'

Nieuws

SLIEDRECHT - Niet elke ouder kiest vanzelfsprekend voor borstvoeding. Daarnaast blijkt dat er door diverse oorzaken vroegtijdig met borstvoeding wordt gestopt. Omdat goede voorlichting het geven van borstvoeding gemakkelijker maakt, houdt Rivas Extra een thema-avond waarop de 'geheimen' van het succesvol geven van borstvoeding worden prijsgegeven. De avond is bestemd voor aanstaande ouders en staat onder leiding van een gediplomeerd lactatiekundige (borstvoedingsdeskundige) van Rivas Zorggroep. De bijeenkomst wordt gehouden in verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht op woensdagavond 25 augustus van 19.45 tot 22.00 uur.

Tijdens deze avond leren de deelnemers hoe ze zich voor moeten bereiden op het geven van borstvoeding en krijgen ze uitleg over hoe de borstvoeding tot stand komt. Ook wordt verteld waarop ze moeten letten als ze de baby laten drinken en hoe ze kunnen zien of de baby genoeg melk krijgt. De deelnemers leren dat er leuke en minder leuke momenten kunnen zijn van borstvoeding, maar dat er vooral veel voordelen zijn. Tevens is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.

De kosten bedragen 10 euro per persoon. Deelname is mogelijk na aanmelding. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via Rivas Zorglijn, telefoon 0900-8440 (lokaal tarief) of via www.rivas.nl.

advertentie
advertentie