Shine zwaait eerste seizoen uit

5 juli 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Gospelkoor Shine, dat op 1 september 2009 van start ging onder leiding van dirigent Bastiaan van der Pijl, zwaait het eerste seizoen uit met een goed gevoel. Bestuur en dirigent kijken tevreden terug op de totstandkoming van dit nieuwe koor in Sliedrecht, dat inmiddels uit meer dan zeventig leden bestaat en muzikaal wordt begeleid door een eigen combo.

Vol enthousiasme wordt al weer uitgekeken naar het volgende seizoen, waarin het repertoire van Nederlands- en Engelstalige gospelliederen verder zal worden uitgebreid en waarin de eerste optredens voor het najaar reeds zijn gepland. De aandacht zal in het bijzonder uitgaan naar het eerste concert, een Kerstconcert, dat op 18 december 2010 zal worden gegeven in de Gereformeerde Kerk te Sliedrecht.

Na de zomervakantie, op dinsdag 24 augustus, begint Shine weer met de eerste repetitie. Dit zal een open repetitie zijn, want er is bij Shine nog plaats voor nieuwe koorleden. Iedereen, die het leuk vindt om te zingen, kan op deze avond of op een van de andere repetitieavonden, vrijblijvend eens komen kijken. Shine repeteert iedere dinsdagavond in het kerkgebouw aan de Jacob Catsstraat 6 in Sliedrecht van 20:00 tot 22:00 uur. Gezien de huidige samenstelling zijn vooral mannelijke koorleden hartelijk welkom.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Anita Goudriaan, tel. 0184-641935 of email anitaenrichard@hetnet.nl. Vanaf augustus is ook de site www.gospelkoorshinesliedrecht.nl te bezoeken.

advertentie
advertentie