Iedereen is welkom bij Medusa

8 juli 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – In een ruim pand op de Kerkbuurt 22 is sinds begin vorig jaar Medusa Kappersbenodigdheden gevestigd. Behalve elektrische apparatuur en professionele scharen verkoopt de winkel alle producten die met haarverzorging te maken hebben. Daarnaast heeft Medusa een mooie collectie sieraden van Melano. “Ook particulieren zijn hier van harte welkom”, benadrukt eigenares Yolanda van Middelkoop.

Ria Scholten

“Het Nederlandse merk Melano is vooral bekend door haar in zilver en RVS uitgevoerde ringen waarvan de stenen gewisseld kunnen worden“, aldus Yolanda. “De edelstenen en glaskralen kunnen dus naadloos worden aangepast aan de kleding van de dag. Van hetzelfde merk verkoop ik kettinghangers, armbanden en oorbellen die eveneens kunnen worden voorzien van wisselstenen. Als een model niet voorradig is kan het worden besteld. Ondanks de luxe uitstraling zijn de sieraden goed betaalbaar. Ze worden dan ook vaak gekocht om cadeau te geven.”

Yolanda was voordat zij met haar winkel startte lange tijd werkzaam als gediplomeerd kapster en schoonheidspecialiste. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij voor kwaliteit kiest. Ze verkoopt in haar winkel louter gerenommeerde merken als L’Oréal, Schwarzkopf, Wella en Keune. In het afgelopen jaar zijn de verschillende productlijnen flink uitgebreid en waar nodig aangepast aan de vraag van klanten. “Sinds kort verkoop ik ook producten van het moderne en trendy merk ‘Sexy Hair’ dat uit de Verenigde Staten afkomstig is”, laat Yolanda nog weten. “Veel mensen denken trouwens dat alleen kapsters hier welkom zijn, maar dat is absoluut niet het geval.”

Naast de haarverven en verzorgings- en stylingproducten verkoopt Medusa ook leuke artikelen om het kapsel op te maken zoals diademen, corsages en clips. Het assortiment is sinds enige tijd uitgebreid met haarstukken die met een klemmetje aan het bestaande kapsel kunnen worden bevestigd en voor een totaal andere look zorgen. In de winkel vindt de klant ook de bekende koffertjes voor kappersbenodigdheden. Grotere artikelen zoals kappersstoelen, trolleys en wasbakken zijn op bestelling leverbaar.

Tot besluit heeft Yolanda nog een goede tip: “Ik wil de lezer erop attenderen dat niet alleen de huid bescherming tegen de zon nodig heeft. Om droog en beschadigd haar te voorkomen zijn er verschillende zonneproducten te koop. Shampoos, beschermende sprays en conditioners zorgen er voor dat het haar ook na een zonnige vakantie nog in goede conditie is.”

De winkel is op maandag geopend van 13.30 tot 17.00 uur, op woensdag van 09.30 tot 13.30 uur, op donderdag en vrijdag van 09.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 14.00 uur. Medusa is telefonisch bereikbaar via 0184-423036.

Foto: Yolanda heeft het afgelopen jaar een aantal productlijnen aangepast. Nieuw is het merk Sexy Hair.

advertentie
advertentie