Don Kros verliest finale K3 toernooi

Nieuws

SLIEDRECHT - De afgelopen twee weken werd in Nederland hard gestreden om een plaatsje te stijgen op de Nederlandse ranglijst. Ook de Sliedrechtse Don Kros was daar bij en hoopte wat puntjes te pakken. Het verliep echter niet helemaal naar wens voor Don. Het eerste toernooi leverde een enorme kater op en ook uit het tweede toernooi haalde hij niet het maximale aantal punten.

De eerste week had hij pech. Don speelde in Alphen a/d Rijn en was tweede geplaatst op dit sterke toernooi. De eerste ronde had Don een bye wat betekent dat hij niet hoeft te spelen. De tweede ronde trof hij een jongen die een enorme sprong had gemaakt. Niet geplaatst maar wel heel goed. Don verloor deze wedstrijd in drie sets en kon toen naar huis.

Bij het volgende toernooi in Amersfoort moest hij minimaal de finale halen en deze het liefst winnen om zijn puntentotaal op te schroeven. Dat lukte slechts ten dele: Don behaalde de finale maar trof hier weer diezelfde jongen waar hij in Alphen van verloor. Wederom lukte het Don niet te winnen. Hij won de eerste set nog wel overtuigend (6-3), maar daarna kwam de tegenstander meer in de wedstrijd en sloeg bij Don de vermoeidheid toe.

advertentie
advertentie