Consultatiebureau Sliedrecht verhuist wegens verbouwing naar tijdelijk locatie

Nieuws

SLIEDRECHT - Het consultatiebureau van Rivas Zorggroep aan de Nicolaasbeetstraat in Sliedrecht moet vanwege verbouwing van het pand tijdelijk verhuizen. Ouders kunnen vanaf 1 september met hun kinderen terecht bij het tijdelijke consultatiebureau dat dan is gevestigd in een voormalige school aan de Frans Halsstraat 1.

Het pand aan de Nicolaas Beetstraat, waarin het consultatiebureau van Rivas is gevestigd, wordt verbouwd. Het wordt in de komende maanden geschikt gemaakt voor het Centrum voor Jeugd en Gezin, een inlooppunt voor gezinnen en professionals met vragen over opvoeden en opgroeien.

In het Centrum voor Jeugd en Gezin zal meer samenwerking ontstaan met de andere gebruikers: het consultatiebureau, het maatschappelijk werk en gespecialiseerde thuiszorg. Daarnaast is Speel-o-theek De Knuffelbeer, Logopedische Dienst Kring Sliedrecht, Humanitas, RMPI/De Grote Rivieren en de GGD Zuid-Holland Zuid ook in het Centrum voor Jeugd en Gezin te vinden. De opening is gepland in de eerste week van januari 2011.

advertentie
advertentie