Spinning- en Zumbamarathon tijdens wensfestival

2 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Zeker zestig spinningfietsen staan op zaterdag 9 oktober in sporthal De Lockhorst klaar om gebruikt te worden voor een marathon van drie uur. Daarnaast zal er ook nog eens een Zumbamarathon van twee uur gehouden worden. Beide marathons zijn voor het goede doel, namelijk de Doe Een Wens Stichting. Deze stichting wil de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervullen zodat zij even vergeten hoe ziek ze zijn en de kracht vinden om kind te zijn.

De marathons zijn mogelijk gemaakt door Optisport, de beheerder van de sporthal, en Danssportcentrum Martine. Beide bedrijven leveren een aantal fietsen en beide zullen ook hun instructeurs inzetten om het goede doel te steunen. Toen aan Martine Hokken, eigenaresse van het Danssportcentrum Martine aan de Molendijk, en Stanley Hennep, locatiemanager van Optisport van Bronbad en Sporthal de Lockhorst, door het organisatiecomité van het Wensfestival gevraagd werd mee te werken aan de beide marathons reageerden zij enthousiast. Zij besloten hun krachten te bundelen en alles op alles te zetten om de marathons van de grond te krijgen én te laten slagen. Het resultaat is dat er op 9 oktober van 11.00 tot 13.00 uur in sporthal de Lockhorst een Zumbamarathon te beleven zal zijn en om 13.30 start in dezelfde sporthal de Spinningmarathon die drie uur zal duren.

Het is de bedoeling dat de deelnemers aan beide marathons zich laten sponsoren voor tenminste €10,00 per uur. De opbrengst gaat volledig naar de Doe Een Wens Stichting. Aanmelden kan via wensfestival2010@gmail.com, waarna een inschrijfformulier en een sponsorlijst verstuurd wordt. Aanmelden kan tot 25 september.

advertentie
advertentie