Ichthus kan nog meer mannenstemmen gebruiken

23 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Mannenkoor ‘Ichthus’ start op maandag 30 augustus weer de koorrepetities. Het 155 leden tellende mannenkoor repeteert elke maandagavond van 20:30 tot 22:00 uur onder leiding van dirigent Martin Zonnenberg in de Grote Kerk van Sliedrecht. Nieuwe leden zijn van harte welkom. De aanvang van een nieuw seizoen is een uitstekend moment om te starten.

Met enthousiasme zal worden gewerkt aan bestaand en nieuw repertoire voor de komende concerten en de concerttour in het voorjaar van 2011 met de wereldberoemde Amerikaanse tenor Daniel Rodriguez. Voor dit najaar staan concerten in Alblasserdam en Kapelle geboekt. In de maand december staan drie bijzonder kerstconcerten op de agenda. Als voorloper op de concerttour 2011 wordt op 11 december een promotieconcert gehouden met Daniel Rodriguez in de Grote kerk van Apeldoorn. Op 17 december werkt het mannenkoor mee aan een concert in de Laurenskerk Rotterdam en op 21 december wordt in Papendrecht een concert gegeven met de swingende vocal Group The Jaffo Gate Quartet.

Iedereen die mee zou willen doen aan deze reeks concerten kan contact opnemen met Ichthus of vrijblijvend komen kijken tijdens de repetities. Meer informatie over het koor en de concerten zijn te vinden op www.mannenkoor-ichthus.nl en www.concerttour2011.nl.

advertentie
advertentie