After Sun in Club Havana

27 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - EclecticRadio presenteert, in samenwerking met Club Havana, op zaterdag 2 oktober een na-zomers event met de toepasselijke naam “After Sun”. EclecticRadio tovert de Club Havana in Sliedrecht om tot een zonnig paradijs compleet met strand- en zonversiering, Hawaï Ladies die aan alle gasten die voor middernacht binnen zijn een zomerse cocktail van het huis serveren en de beste EclecticRadio DJ’s die zomerse platen draaien.

After Sun wordt vanaf 22 uur geopend door EclecticRadio DJ van het eerste uur: E.B. Smallz. Deze artiest heeft door zijn grote ervaring een eigen vibe ontwikkeld en weet derhalve de set perfect op te bouwen voor de volgende DJ: John Silvera. John staat dit jaar behalve in Sliedrecht, ook nog in Dordrecht, Amsterdam en Monaco. Rond middernacht worden de wheels of steel overgenomen door Dayo Nasty. Deze DJ zorgt standaard voor een volle dansvloer met zijn keuze aan platen, aan elkaar gedraaid zoals alleen hij dat kan: intensief en meeslepend.

Na het avontuur van Dayo Nasty, neemt Silvio Luz het roer over. Hij staat garant voor beukende Latin & Eclectic beats. De afsluiter is in handen van de jonge EclecticRadio veteraan DJ Chaosz. Al sinds het begin van EclecticRadio in 2008 is hij erbij en hij kan inmiddels pronken met een eigen platenlabel en samenwerkingen met grote namen als Alvaro, Robert Abigail en Funk D.

De entree 5 euro.

advertentie
advertentie