Van der Vlies verkoopt nu ook kinderschoenen

28 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Na een verbouwing van enkele maanden opende Van der Vlies Schoenen vrijdagochtend 20 augustus de deuren van de volledige vernieuwde winkel. Naast de vertrouwde dames- en herenschoenen biedt het fraaie pand op het adres Kerkbuurt 150 nu ook plaats aan een uitgebreide collectie kinderschoenen en -laarzen. De klanten hebben enthousiast gereageerd op de kleurige en stijlvolle inrichting. Eddy en Hanneke Hoogendoorn gaven een rondleiding door de zaak.

Door Ria Scholten

,,De verbouwing heeft stapsgewijze plaatsgevonden. We zijn achter in de zaak begonnen met de kinderafdeling en hebben de werkzaamheden steeds een stukje naar voren verlegd. Al met al is de zaak maar vier dagen dicht geweest. Het was een hele klus, maar we zijn erg blij met het resultaat”, vertelt Eddy. “Ook van onze klanten hebben we al heel veel positieve reacties ontvangen.”

Op de afdeling kinderschoenen achter in de winkel voeren vrolijke kleuren de boventoon. Blikvanger is de Engelse dubbeldekker, maar ook op het met gras beklede paspodium is voor de kids van alles te beleven. ,,We verkopen schoenen en laarzen voor jongens en meisjes in de maten 17 tot en met 40 van bekende merken als Koel4Kids, Jochie, Piedro en Freaks”, vertelt Eddy. ,,De wintertrends? Voor de jongens stoer met gemakkelijke sluitingen en stevige stootranden. Voor de meisjes is het allemaal wat romantischer met veel grijs- en taupe tinten. Een trendy tasje, een leuke riem of een kleurige rugzak maakt het plaatje compleet.”

Op de damesafdeling wordt de blik niet alleen getrokken naar de fraaie wintercollectie, maar ook naar de flitsende wandbekleding bestaande uit een groot aantal banen behang in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. In de koffiehoek vormt de bruine wand met een retro patroon een fraai geheel met de vergrijsd blauwe ‘stamtafel’ waar de klanten kunnen genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Ook elders in de zaak staan tafels die in vergrijsd pastel zijn geschilderd. Aan de verlichting is veel aandacht besteed.

,,Voor dames verkopen wij kwaliteitsmerken als Gabor, Dureau en Think. Komende winter voeren de kleuren taupe, blauw en grijs de boventoon. Zowel laarzen als schoenen bepalen het modebeeld van deze winter”, vertelt Eddy. ,,Onze herenafdeling heeft een prominentere plek voorin de winkel gekregen met klassiekers als Van Bommel en Rockport, maar ook de wat jongere merken Helly Hansen en Quick."

,,Onze collectie accessoires is flink uitgebreid”, vult Hanneke aan. ,,We verkochten al tassen, maar de dames kunnen nu ook bij ons terecht voor riemen, sjaals, tassenhangers en kettingen en armbanden."

Meer informatie is te vinden op www.vandervliesschoenen.nl en de hyvespagina: vliesschoen.hyves.nl. Het telefoonnummer is 0184-412135.

Foto: De kinderafdeling heeft een fraaie collectie kwaliteitsschoenen en is qua inrichting helemaal afgestemd op de doelgroep.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie