Reünie ULO/MULO en Erasmus MAVO in Sliedrecht

28 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse ULO/MULO en Erasmus MAVO wil op 6 november graag weer een reünie houden, dit keer in het Griendencollege. ,,In 1987 is de laatste reünie gehouden in het schoolgebouw aan de Genestestraat. Het gebouw is er niet meer en de MAVO ging in 1993 op in het Griendencollege", vertelt organisator Wim Verhoef, oud-leerling en oud-docent. ,,Van verschillende zijden is gevraagd of een reünie nog eens tot de mogelijkheden zou kunnen horen. Daarom zijn we nu druk op zoek naar zoveel mogelijk oud-leerlingen."

Verhoef heeft al een flink aantal mensen opgespoord. ,,Van de leraren van toen is een aantal nog bereikbaar. Maar nu de oud-leerlingen nog. Ik heb alle leerlingen vanaf 1942 tot nu, die op Schoolbank ingeschreven staan bij de Erasmus MAVO en ULO/MULO, via Schoolbank een e-mail gestuurd. Daar zijn veel reacties op gekomen en die heb ik weer een mail gestuurd met nadere gegevens en een klassenlijst van hun eerste schooljaar. Verder heeft een aantal oud-leerlingen zelf ook al wat speurwerk verricht en ook die mensen zijn gemaild. Maar er blijven er nog velen over die niet zo makkelijk te bereiken zijn. En, een reünie valt of staat met het aantal deelnemers."

Daarom doet Verhoef een oproep via Het Kompas om zoveel mogelijk oud-leerlingen te vinden voor de reünie, die plaats heeft op 6 november vanaf 13.00 uur. Op de website van het Griendencollege staat de nodige info. Een mail sturen naar wimver@chello.nl kan ook.

advertentie
advertentie