Van der Leun baggertoernooi 2010

29 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor de tiende maal zal vanaf 4 september bij de Sliedrechtse Lawn Tennis Club de vlag van Van der Leun wapperen om alle deelnemers welkom te heten op het Open baggertoernooi waar deze sponsor zijn naam aan verbonden heeft. Er zijn 312 deelnemers toegelaten tot dit toernooi, waarbij de toernooileiding opnieuw mensen heeft moeten teleurstellen die uitgeloot zijn. Er zullen totaal 220 wedstrijden worden gespeeld verdeeld over 20 categorieën, waarvan de hoogste categorie 5 is. De populairste categorie is de 7 met een lijst van 32 deelnemers. ,,De weersvooruitzichten zijn vanaf woensdag 1 september goed en met twee kunstgrasbanen kunnen we eventueel tussen de buien doorspelen", zegt wedstrijdleider Hans Boogaard.

Ook dit jaar wordt het clubhuis aan de Sportlaan geheel ingericht als “Van der Leun House” en alle tennisbanen zijn voorzien van namen die met de baggerindustrie te maken hebben. Elke avond laat een volle indeling zien, waarbij de spelers van de laatste partij om 22.00 uur de baan op zullen gaan en het licht in het clubhuis elke avond tot in de kleine uurtjes zal branden. Elke avond staat een maaltijd op het programma.

Als klapstuk is op vrijdagavond de “Van der Leun haringparty” en op de finalezondag 12 september een palingroker die een ieder vers gerookte paling zal serveren.

Op het sportcomplex staan de nieuwste auto’s van het merk Volkswagen uitgestald door Volkswagen dealer Ames. Bezoekers krijgen de mogelijkheid even achter het stuur te klimmen van de nieuwste modellen.

advertentie
advertentie