Gorinchem Trouwt krijgt een vervolg

Nieuws

GORINCHEM – Hipper & De Nieuwe Kolfbaan aan de Torenstraat 1a vormen zondagmiddag 19 september van 12.00 tot 17.00 uur het decor voor de tweede editie van Gorinchem Trouwt. Aanstaande bruidsparen zijn van harte welkom om in een sfeervolle ambiance te ervaren hoe zij de mooiste dag van hun leven kunnen invullen. ,,Wij bieden hen de mogelijkheid om in één middag de hele bruiloft te regelen”, vertellen de organisatoren Bianka den Breejen, Persis van Schaik en Maria Schenk.

Door Ria Scholten

,,De bruidsbeurs wordt wegens succes geprolongeerd”, vertellen de dames. ,,Vorig jaar stonden de eerste belangstellenden al vóór twaalven voor de deur. Niet alleen de bezoekers hebben genoten, ook de ondernemers hebben er een uitstekend gevoel én een aantal opdrachten aan overgehouden. De organisatie van de beurs leverde financieel een positief saldo op. Dat bedrag hebben we geschonken aan het hospice in Gorinchem.”

,,De bezoekers worden ontvangen met champagne en bruidstaart, waarna zij een kijkje kunnen nemen bij de stands van de deelnemende bedrijven in De Hipper en de Napoleonzaal. Ook de binnentuin speelt een belangrijke rol. Wij richten ons niet alleen op aanstaande bruidsparen, maar ook op stellen die gaan verloven of een huwelijksjubileum willen vieren. De droom van iedere bruid komt tot leven tijdens de sprankelende bruidsshow met prachtige japonnen van Hengeveld Bruidscouture en trendy trouwkostuums uit de collectie van Peter van Soest Herenmode. De muzikale omlijsting is in handen van DJ Henry Wessels die ook als menspeaker zal optreden. De bruidskapsels worden opgemaakt door Jamies Kappers en komen nog beter tot hun recht in combinatie met een door schoonheidssalon Sueño verzorgde bruidsmake-up. Een boeket van Green Impulse maakt het plaatje compleet.”

,,Weddingplanner Sisters4Ceremonies zorgt ervoor dat het aanstaande bruidspaar de grote dag stressvrij tegemoet kan zien. Een ambtenaar van de gemeente Gorinchem geeft informatie over de formele kant van de huwelijksvoltrekking én er kan worden geoefend voor de echte plechtigheid. Wie interesse heeft in een andere manier van trouwen kan terecht bij Trouwenz. Bij een bruiloft hoort een bruidstaart van Bakker Bas. De drie dames zijn zelf ook met hun bedrijf vertegenwoordigd. Bianka ontvangt het bruidspaar en de gasten graag in Restaurant & Partycentrum Hipper & De Nieuwe Kolfbaan. Fotografe Maria legt alle mooie momenten vast in een fraaie bruidsreportage. Persis vervaardigt in haar atelier handgesmede trouwringen naar eigen ontwerp.”

,,Drukkerij Bouman biedt keuze uit een ruime collectie trouwkaarten. Het bruidspaar wordt geheel in stijl vervoerd in een limousine van Limousineservice Leerdam. De ballonnenkoning heeft een ruime sortering feestversiering en goede wijn behoeft geen krans bij Wijnhandel Van Ouwerkerk. Een passend huwelijkscadeau is ongetwijfeld te vinden bij De Olijftak. Niets in het leven is zeker en daarom kan bij Groenenberg Financiële Diensten een verzekering worden afgesloten voor het geval de bruiloft door omstandigheden niet door kan gaan. Een romantische huwelijksreis kan worden geboekt bij Regio Reisburo.“

Kaarten voor Gorinchem Trouwt zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers en kosten in de voorverkoop 8 euro en aan de deur 10 euro. In de parkeergarage onder het Kazerneplein kan gratis worden geparkeerd. Meer informatie bij Hipper (0183-666695) en op de websites www.hipper.nl en www.denieuwekolfbaan.nl.

Foto-onderschrift: (v.l.n.r.) Persis, Bianka en Maria met de flyers die in Gorinchem en omgeving melding maken van de bruidsbeurs.

advertentie
advertentie