PSV Sliedrecht organiseert Baggerconcours

30 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op het terrein van Paardencentrum Sliedrecht wordt het zaterdag 11 en zondag 12 september een drukte van belang. Deze dagen wordt voor de tweede keer het Baggerconcours gehouden, een wedstrijd waarbij dressuur centraal staat en er per dag ruim 140 proeven gereden worden.

Ruiters uit de wijde omgeving van Sliedrecht hebben zich ingeschreven om mee te kunnen doen aan deze wedstrijd. Iedereen kan rijden op eigen niveau van B tot en met Z2 dressuur. Kinderen op hun pony’s, maar ook volwassenen op hun paarden, kunnen beide dagen twee proeven rijden waarmee leuke prijzen te verdienen zijn. Als overall-prijs over vier proeven is er per klasse een mooie deken te winnen. Horses For Heezen heeft deze prijs mogelijk gemaakt.

Sinds kort is het ook in de wedstrijdsport toegestaan om zonder bit een proef te rijden, het bitloos paardrijden. Paarden Sport Vereniging Sliedrecht heeft hier aandacht aan besteed en biedt ruiters die dat willen de mogelijkheid om bitloos te starten op de zaterdagmiddag.

Op de zondagavond zal de binnenrijhal van Paardencentrum Sliedrecht tot de nok gevuld zijn met mooie klanken. Vanaf 20.00 uur dansen tien ruiters en amazones op Z-niveau met hun pony of paard op hun eigen kür op muziek.

Het Baggerconcours is gratis. Adres: Parallelweg 1. Informatie over dit concours is ook te vinden op de vernieuwde website www.psvsliedrecht.nl.

advertentie
advertentie