Kampioenen bij The AfterShock

30 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de eerstvolgende uitzending van The Aftershock komt nagenoeg de voltallige zondagselectie van voetbalvereniging Sliedrecht langs. Deze heren wisten het afgelopen seizoen, waarin zij in de Gelderse competitie speelden, kampioen te worden. Bij de sportverkiezing van 2010 ontving het team bovendien de sportiviteitsprijs. Een bekend biermerk vond dit alles zo'n prestatie, dat het de voetballers van knalrode kampioensbadjassen voorzag. Hiermee wordt tijdens de avond een fotoreportage gemaakt.

Presentatoren Ed en José, die ook in dit elftal spelen, zullen alle aanwezige aanvallers, middenvelders, verdedigers en zelfs de diverse doelmannen eens een keertje niet passeren maar vrij voor de microfoon zetten. Er zal worden gesproken over voetbal op amateurniveau, maar ook op mondiaal niveau. Het Nederlands elftal speelt deze avond namelijk al weer een voorrondewedstrijd voor het EK tegen San Marino waar vanaf 20.45 uur ook live verslag van wordt gedaan.

The AfterShock is een programma met ballen, dat elke veertien dagen op vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren is op MerweRadio en tevens het geluid is achter de kabelkrant van MerweRTV. Via www.merweradio.nl/webcam kan zelfs in de studio gekeken worden. Supporters zijn deze avond ook van harte welkom!

Presentatie door Ed "Circus" Jonkers en José "Kraay jr." Kraayeveld. Technische staf: Robbert-Jan de Smit en Arie van Willigen.

advertentie
advertentie