Bedrijf met Passie voor werk en mens

Nieuws

SLIEDRECHT - Pas drie jaar geleden begon oprichter en creatief brein Gertjan van Ravenswaaij met het opzetten van een bureau voor uitzenden, detachering en werving & selectie van personeel. Nu drie jaar later staat er een professionele organisatie met een inmiddels vertrouwde klantenkring en een vaste kern 'passionisten' die dagelijks bedrijven en mensen op creatieve wijze bij elkaar brengen.

Van Ravenswaaij deed enkele jaren ervaring op bij een personeels intermediair. ,,We hebben een verantwoordelijk beroep en zijn ons terdege bewust dat een goede en stabiele arbeidsrelatie van levensbelang is voor werknemer en werkgever”, aldus van Ravenswaaij. ,,Daarnaast is het erg belangrijk om een goede en open verstandhouding te hebben met onze opdrachtgevers, zodat wij hun bedrijf leren kennen en de juiste personen in hun organisatie kunnen brengen."

De afweging om een kandidaat voor te stellen hangt niet louter af van de juiste papieren. In een gesprek met een intercedent van Werken met Passie worden kandidaten het hemd van het lijf gevraagd. Alles komt op tafel en alles wordt bespreekbaar gemaakt. En soms komt de kandidaat er dan achter dat hij misschien op een ander plek wel veel beter uit de verf komt. Deze doortastendheid is belangrijk binnen Werken met Passie.

Sinds augustus 2010 is Leo van Wijngaarden mede-eigenaar geworden van Werken met Passie. In het Sliedrechtse bedrijfsleven kwamen Gertjan en Leo elkaar regelmatig tegen en uit deze ontmoetingen ontstond een hechte band. ,,We kwamen er langzaam achter dat onze doelen en kijk op werk en leven wel heel dicht bij elkaar lagen”, aldus van Wijngaarden, die al enige tijd meeloopt in het bedrijfsleven van de Alblasserwaard en Drechtsteden als makelaar Bedrijfshuisvesting. ,,We hebben dezelfde ambities en doelen, maar we zijn totaal verschillend in de weg er naar toe. We hebben allebei onze eigen taken binnen de organisatie en zijn elkaar veelal tot aanvulling, daarom is een compagnonschap een goede deal, samen kunnen we de dingen bereiken waar we voor staan”.

Om alle ontwikkelingen die een startend bedrijf mee krijgt in goede banen te leiden en een financieel gezonde onderneming te bouwen is Cees van ‘t Veer er bij gekomen voor het beheer van structuren en financiën. Door zijn jarenlange ervaring op zowel administratief als commercieel vlak kent hij het klappen van de zweep als geen ander. Samen vormen zij de kern van Werken met Passie en ondanks dat ze alle drie een andere taak hebben delen ze een overeenkomstige passie.

In deze tijd van heldere en structurele communicatie is er voor gekozen om een duidelijke segmentering aan te brengen in de dienstverlening. Werken met Passie verzorgt de inzet van tijdelijk of vaste 'passionisten' op LBO, MBO en HBO niveau op het gebied van Bouw en Techniek, Financial & Sales en ICT.

Ondertussen is ook een nieuwe website gelanceerd. Deze website is interactief opgezet en biedt de mogelijkheid om zowel kandidaten als vacatures online te plaatsen. Verder valt op dat er intensief wordt gewerkt met communicatiesites als Twitter en Linked-in. Van Wijngaarden benadrukt dat het in deze tijd van snelle communicatie een belangrijke tool wordt voor veel bedrijven. ,,Je kan maar beter voorbereid zijn."

Het trio is positief over de toekomst van Werken met Passie? ,,Werken met Passie gaat ambitieus werken aan het verder uitbouwen van haar positie op de markt. Daarom zullen er aan de nu al sterke portfolio nieuwe opdrachtgevers worden toegevoegd door flexibel, integer en resultaatgericht te werken”, aldus Cees van ‘t Veer. Leo van Wijngaarden: ,,De komende jaren zal de vraag naar goed personeel op het gebied van Techniek, bouw, ICT, commercie en finance het aanbod flink overtreffen. Dat betekent dat het zoeken, aannemen en behouden van de beste medewerkers ook de komende jaren topprioriteit heeft”. Gertjan van Ravenswaaij: ,,Bij het realiseren van de doelstellingen zijn we opportunistisch. We werken snel en pragmatisch. Zo heeft de concurrentie het nakijken, zowel kwalitatief als kwantitatief."

Werken met Passie, Thorbeckelaan 7, 3362 BL Sliedrecht, www.werkenmetpassie.com, 0184-416746.

advertentie