Herfstworkshop dienblad decoreren

Nieuws

SLIEDRECHT - Biesboschcentrum Dordrecht houdt vrijdag 1 oktober, in samenwerking met atelier Palettino, een bijzondere Herfstworkshop ‘dienblad decoreren’.

Deze creatieve middag begint om 13.00 uur met een herfstwandeling van een uur onder leiding van een natuurgids om inspiratie op te doen. De kleuren en het licht van de herfst, tientallen paddenstoelen, bonte bladeren, struiken vol bessen en zilveren webben bieden volop ideeën voor het tweede deel van de workshop. Na de wandeling worden deelnemers ontvangen met koffie of thee met een beverkoek in het Biesboschcentrum.

Geïnspireerd door de natuur van de Biesbosch gaan zij vervolgens aan de slag met het beschilderen en decoreren van een groot houten dienblad. Er worden diverse technieken uitgelegd. Met afbeeldingen, verf, stof, tekst, symbolen en vilt veranderen deelnemers het dienblad in een waar kunstwerk. Eventueel kunnen zij natuurlijke materialen gebruiken voor het decoreren. Als het klaar is werken de cursisten het oppervlak af met een slijtlaag.

Meer info en opgave: Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53, 3313 LP Dordrecht, 078-6305353. E-mail: info@biesbosch.org.

De kosten bedragen € 45, inclusief thee/koffie met beverkoek, frisdrank en borrelhapje, houten dienblad en alle benodigde materialen. De workshop begint om 13.00 uur en is uiterlijk om 17.00 uur afgelopen.

advertentie