Een geheel nieuw plafond in één dag

3 september 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Wie wil kennismaken met de gepatenteerde PLAMECO plafonds kan vanaf komende vrijdag terecht in de showroom van Keukenhof Sliedrecht aan de Leeghwaterstraat 25. Ze worden gepresenteerd in combinatie met een aantal keukenopstellingen op de eerste verdieping. ,,De plafonds zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en brengen sfeer in het interieur zonder dat er ingrijpend verbouwd hoeft te worden. Ze kunnen zowel in woningen en winkels als in bedrijfsruimten te worden geïnstalleerd”, vertelt Goof van Rijswijk. ,We houden Open Dag op vrijdag 10 en zaterdag 11 september.”

Door Ria Scholten

,,Ons bedrijf heeft vestigingen in Wijk en Aalburg en in Breda. We zijn trouwens al eerder in deze regio actief geweest, maar moesten stoppen toen de keukenstudio waarin we gevestigd waren ging verhuizen”, vertelt Goof. ,,Op de Fenexpo in Gorinchem ontmoette ik Piet Adriaanse, eigenaar van Keukenhof Sliedrecht, die het een goed idee vond om onze plafonds te combineren met een aantal keukenopstellingen in zijn showroom. Een PLAMECO plafond geeft immers extra cachet aan alle ruimten in de woning, dus ook aan de keuken.”

Wat is er zo bijzonder aan deze plafonds? ,,Het gaat niet alleen om de bijzondere uitstraling, maar ook om het feit dat ze in de regel in één dag kunnen worden geïnstalleerd en direct onder het bestaande plafond worden aangebracht. Er hoeft dus niet te worden gesloopt. Het voordeel hiervan is dat grote meubels gewoon in de ruimte kunnen blijven staan. Stof en afval blijven dus tot een minimum beperkt.”

We lopen door showroom waar de werkzaamheden hun voltooiing naderen. ,,De klant heeft de keuze uit een aantal stijlen, uiteenlopend van klassiek tot de Nieuwe Zakelijkheid”, aldus Goof. ,,In principe zijn alle kleuren en dessins leverbaar in een matte, hoogglans of gewolkte uitvoering. Ze worden ook geleverd als fotoplafond met een afbeelding van bijvoorbeeld een palmboom, wolkenlucht of sterrenhemel. Een ding hebben ze gemeen: een verfijnde en smaakvolle uitstraling.”

,,Het materiaal biedt optimale bescherming tegen droogte, vocht, warmte en kou en is uitermate onderhoudsvriendelijk. De plafonds kunnen desgewenst worden voorzien van rozetten en sierlijsten en passende verlichting. Zowel halogeen als dimbare LED spots behoren tot de mogelijkheden. Voordeel is dat de plafonds gemakkelijk te monteren en te demonteren zijn. Elektriciteits- en verwarmingsleidingen worden keurig gecamoufleerd, maar blijven wel bereikbaar. Als een klant tot aanschaf wil overgaan dan nemen we de situatie thuis op en maken een offerte op maat waarin alle specifieke wensen zijn opgenomen. Op onze Open Dagen op vrijdag 10 en zaterdag 11 september is iedereen van 10.00 tot 16.00 uur welkom in de showroom aan de Leeghwaterstraat om kennis te maken met de PLAMECO plafonds.”

Zie ook de website: www.plameco.nl.

Foto: Goof van Rijswijk is blij met de mogelijkheid om de plafonds te presenteren in de showroom van Keukenhof Sliedrecht

advertentie
advertentie