Nieuwe vrijdagavond op MerweRadio

2 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Met ingang van het nieuwe jaar wordt de vrijdagavond van MerweRadio met nóg een uur uitgebreid. Sinds twee maanden kan er vanaf 18.00 uur al geluisterd worden naar het Hardinxveldse talent Gijsbert met zijn programma "Ambachtsheer in de avond". Dan volgt om 19.00 uur het alternatieve uur "The ARE" met Arie van Willigen. Om 20.00 uur is het tweewekelijkse programma "Flatlandelic RundFunk" met de niet veel zeggende DJ Mark Eckhardt uit Papendrecht te beluisteren óf kan afgestemd worden op het meest spraakmakende programma van MerweRadio "The AfterShock" met presentatoren Ed Jonkers en José Kraayeveld en hun vaste technicus Robbert-Jan de Smit uit Dordrecht. Vanaf 21.00 uur draaien Theo Peele en Gino Sittrop de stevigste stampers in hun uurtje "MetalShock", gevolgd door liefst twee uren "ShockCafé".

Het programma "MetalShock" gaat in oktober van dit jaar zijn duizendste uitzending op MerweRadio beleven en in aanloop naar dat heuglijke feit gaan ook Theo en Gino in het "ShockCafé" terugkomen op de afgelopen bijna twintig jaar dat zij hun programma doen. Er zijn ondertussen liefst tien teams die het ShockCafé bemensen. En om de tussenliggende periode niet te lang te laten worden, is er gekozen voor een extra uur op de vrijdagavond, zodat elk team één keer in de vijf weken aan de beurt is. "ShockCafé" is een programma voor luisteraars, gemaakt door luisteraars.

Vrijdag 7 januari is de traditionele jaaropener van de Vrijdagavondploeg. Deze nieuwjaarsreceptie, waarbij dus alle teams voorbij zullen komen, zal niet alleen op MerweRadio te beluisteren zijn, maar is tevens te bewonderen op MerweTV.

Op de foto: De ouwe hardrockers Theo Peele en Gino Sittrop gaan dit jaar voor de duizendste keer MetalShock maken.

advertentie
advertentie