Judith, de rijdende kapster, gaat van start

19 januari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Na een lange carrière in het kappersvak heeft Judith Korevaar gekozen voor een nieuwe uitdaging. Per 1 februari begint zij met haar eigen onderneming die de veelzeggende naam ‘Judith, de rijdende kapster’ heeft gekregen. ,,Ik heb geen kapsalon aan huis, maar oefen mijn vak uit bij de mensen thuis”, benadrukt Judith, die zowel dames, heren als kinderen van een nieuwe look kan voorzien.

Door Ria Scholten

,,Twaalf jaar heb ik met veel plezier in een kapsalon gewerkt. In de loop van de tijd kreeg het idee om een eigen bedrijf te beginnen steeds meer gestalte”, aldus Judith. ,,Je kunt dus best stellen dat met de opening van mijn rijdende kapsalon een droom uitkomt die heel goed kan worden gecombineerd met mijn gezin met jonge kinderen. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze stap genomen heb. Aan de andere kant vind ik het ook wel een beetje spannend. Ik ga met de auto naar de klanten toe en richt me met name op de mensen in Sliedrecht en de omliggende gemeenten. Mijn kapperskoffer bevat naast kammen en scharen alles wat nodig is om het haar te kleuren of te permanenten. Ook een föhn, haardroger en Carmen set breng ik zelf mee. Je kunt dus gerust spreken van een minikapsalon op locatie.”

,,Ik kan voor de klanten het totale plaatje verzorgen. Een goede coupe krijgt een extra dimensie door een mooi kleurtje”, vertelt ze enthousiast. ,,Het gebruik van folies bij het kleuren zorgt voor een levendige en eigentijdse uitstraling, maar ook voor een klassieke coupe soleil draai ik mijn hand niet om. Dames die de voorkeur geven aan een permanent, al dan niet in combinatie met een watergolf, kunnen ook bij mij terecht. Je kunt dus gerust stellen dat (bijna) alles mogelijk is. Omdat ik zowel dames en heren als kinderen knip kan ik met één bezoek alle aanwezigen voorzien van een nieuwe look”

Judith koppelt de liefde voor haar vak aan een gezonde dosis ambitie. ,,Ik wil mijn vakkennis op niveau houden door het volgen van cursussen. Daarnaast geven de vakbladen een goed beeld van de trends op het haarmodegebied”, verklaart ze. ,,Doordat ik alle werkzaamheden op locatie verricht liggen mijn tarieven op een zeer redelijk niveau. Voor knippen reken ik 13,50 euro. Kinderen tot en met tien jaar betalen 11 euro. Ook de prijzen voor het kleuren en permanenten zijn alleszins betaalbaar. Ik verwacht dat dit zeker in een tijd dat het economisch gezien allemaal wat minder is veel mensen zal aanspreken.”

Judith werkt op telefonische afspraak op maandagavond vanaf 18.30 uur en op dinsdag en donderdag van 08.30 tot 11.30 en van 13.30 tot 17.30 uur. Het is nu al mogelijk om een afspraak te maken voor de maand februari en later. Hiervoor én voor nadere informatie kan worden gebeld met telefoonnummer 0184-425554.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie