NCRV-programma Plein 5 zoekt 'Vrijwilliger van Nederland'

Nieuws

SLIEDRECHT - Het NCRV-progamma Plein 5 is op zoek naar dé vrijwilligers van Nederland. Zeven weken lang zet het programma van Radio 5 Nostalgia vrijwilligers in het zonnetje. Elke werkdag is in het radioprogramma met presentator Hijlco Span een ambassadeur van een vrijwilliger te horen. De luisteraars van het programma, dat wordt uitgezonden van 14.00 tot 16.00 uur, kunnen hun stem uitbrengen op degenen die volgens hen de titel ‘De Vrijwilligers van Nederland’ verdienen.

Plein 5 is nog op zoek naar vrijwilligers uit de volgende categorieën: theater, zorg, dorpshuis, dierenbescherming/vogelbescherming en lokale omroep. Opgeven kan via plein5@ncrv.nl.

De luisteraars van Plein 5 kiezen tot en met donderdag 10 maart uit elke categorie een favoriete vrijwilliger. Zij doen dat op basis van de verhalen van de ambassadeurs en op basis van de filmpjes op de site van het programma: http://plein5.ncrv.nl. Elke vrijdag is de vrijwilliger met de meeste stemmen van die week in Plein 5 te horen.

Op donderdag 17 maart worden tijdens een feestelijke dag met NCRV-presentator Harm Edens de winnende vrijwilligers in het zonnetje gezet.

advertentie