Heropening Ambiente Ladies na verbouwing

Nieuws

SLIEDRECHT - Na een verbouwing van bijna drie weken is vandaag de kledingwinkel Ambiente Ladies naast de Jumbo weer open gegaan. De dames hebben de zaak flink vertimmerd. Voorheen konden de klanten vanuit de supermarkt doorlopen naar de kledingwinkel, maar dat is nu verleden tijd. Er is een geheel eigen winkel ontstaan. Vanwege de heropening zijn er diverse acties bedacht, zoals: korting prikken, koopjes uitzoeken voor 2,50 euro en witte Cars jeans van 69,95 voor 25,00 euro. Bovendien is er het hele jaar door een sale hoek met leuke prijzen.

De nieuwe look van Ambiente Ladies laat aparte details zien. ,,Aan één kant hebben we nu een “stoere” wand waar we voornamelijk de jeans van het merk LTB hebben hangen, aangevuld met leuke shirts en tunieken. En in het midden is een gezellige tafel gekomen zodat de klanten ook even lekker kunnen zitten en kletsen. Er is bovendien een hele hoek gecreëerd voor de accessoires zoals laarzen en schoenen van Every1 en de sieraden van STIL, maar ook de riemen en sjaals", vertelt Ciska.

,,Leuk te melden is ook dat we meer nieuwe merken er bij hebben", vult Corry aan. ,,Sinds december verkopen we Three en sinds kort ook Smash, een heel betaalbaar en kleurrijk merk uit Barcelona. En ook in de toekomst blijven we altijd op zoek naar leuke aparte betaalbare merken met een twist voor jong en oud."

Ambiente Ladies is ook op het net te vinden met een webwinkel www.jeansandgo.nl waar klanten kunnen bestellen vanuit de luie stoel.

Adres winkel: Ambiente Ladies, Kerkbuurt 41 (naast Jumbo), 3361 BC Sliedrecht, tel: 06-51156548. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30, zaterdag 10.00 - 16.00 uur.

advertentie