Gall & Gall Sliedrecht 15 jaar

Nieuws

SLIEDRECHT - Gall & Gall Sliedrecht bestond vorig jaar vijftien jaar en dat hebben ze gevierd. Klanten kregen bij besteding van €15,00 een stempel en bij 15 stempels mocht er een fles drank uitgezocht worden met 50 procent korting. Uit de stempelkaarten die ingeleverd zijn werden nog eens tien drankpakketten verloot en deze zijn vorige week aan de gelukkige prijswinnaars uitgereikt door winkelmanager Michiel Koorevaar.

Gall & Gall Sliedrecht is gestart in 1995, is in de eerste vijf jaar hard gegroeid en werd in 2000 beste winkel van de Gall & Gall formule. In 2001 herhaalden ze dat nog een keer. Na de grote verbouwing van Albert Heijn in 2004 en de vernieuwde Gall & Gall waren ze ook in 2005 weer de beste winkel van Nederland.

,,Waarom klanten graag bij ons kopen? Waarschijnlijk vanwege de speciale events op het gebied van bijvoorbeeld wijn en whisky", zegt Michiel Koorevaar van Gall en Gall Sliedrecht. ,,Elke veertien dagen is er een spectaculaire folder en elke maand een nieuwe editie van het magazine Proef&. We hebben ook een klantenkaart. Klanten betalen €10.00 per jaar, krijgen op alle wijnen 10 procent korting en elke maand zijn er speciaal voor hun speciale aanbiedingen. Verder staan wij graag voor onze klanten klaar om te adviseren en tot een juiste keuze te komen. Al deze voordelen zorgen ervoor dat klanten bij ons in de juiste winkel zijn voor al hun aankopen op het gebied van dranken en drankkado’s."

advertentie