Zilveren editie sportverkiezingen: passend slotakkoord?

2 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De stichting sportraad Sliedrecht houdt vrijdag 4 februari voor de 25ste keer de Sliedrechtse Sportverkiezingen, met daarin de uitverkiezing van de Sportman-, Sportvrouw-, Sportclub-, en Sportvereniging van het jaar 2010.

Vanwege het feit, dat dit een zilveren editie is, zijn alle winnaars van de afgelopen 25 jaar, voor zover nog te traceren, uitgenodigd en zullen daarvoor in de Ambachtsheerenzaal van zalencentrum De Lockhorst op passende wijze nog éénmaal in het zonnetje worden gezet.

Naast eerder genoemde verkiezingen, waarbij de vakjury bestaande uit turncoach Rob Stout, korfbalicoon Bernadette Struijk en voorzitter Jan van Neerbos een belangrijk aandeel hebben, verzorgt vechtsportvereniging Tsunami een aantal demonstraties.

Voor de werkgroep sportverkiezingen betekent de 25ste editie tevens naar alle waarschijnlijkheid een afsluiting van een periode, waarin de laatste vijf afleveringen in de aansprekende ambiance van De Lockhorst werden uitgevoerd. De naderende, ver doorgevoerde bezuinigingen, waarmee ook de gemeente Sliedrecht te maken krijgt, maken een vervolg van de sportverkiezingen in de huidige vorm, zo goed als onmogelijk.

Wellicht reden te meer om deze laatste (?) sportverkiezingen te bezoeken in het Zalencentrum, aanvang 19.30 uur - de toegang is gratis.

advertentie
advertentie