FNV helpt bij invullen belastingaangifte

5 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - FNV-leden kunnen ook dit jaar profiteren van de FNV-belastingservice. Zij worden gratis geholpen bij het invullen van het aangiftebiljet voor de Inkomstenbelasting (P- of E-biljet of elektronische aangifte). Ook voor voorlopige teruggave kan men terecht.

De FNV geeft haar leden al jaren de mogelijkheid de kosten van betaalde hulp voor het invullen van het biljet uit te sparen en veel leden doen hier hun voordeel mee. Verspreid over het hele land staat ieder jaar een korps van circa 5.000 speciaal opgeleide kaderleden klaar om andere FNV-leden met het invullen van de aangifte te helpen. Met de hulp van dit korps werden vorig jaar maar liefst ruim 300.000 biljetten voor FNV-leden ingevuld. ,,Het biljet wordt sinds enkele jaren geautomatiseerd bij de Belastingdienst aangeleverd, met behulp van de automatische handtekening. De Belastingdienst heeft de FNV laptops ter beschikking gesteld om dit mogelijk te maken", aldus een woordvoerder.

De FNV-leden in Sliedrecht, die van deze service gebruik willen maken, kunnen zich telefonisch aanmelden van 21 februari tot en met 25 februari (tussen 19.00 uur en 21.00 uur) bij de heer Meijwaard, 087-8722035.

Voor meer informatie kijk op: http://www.fnv.nl/publiek/lidmaatschap/Belastingservice_nieuw/.

advertentie
advertentie