Jongens DWF timmeren goed aan de weg

7 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - DWF was afgelopen zaterdag in Zwijndrecht te vinden voor de vierde wedstrijd in de ZRO-competitie. Waar Louise Bakker al het gehele seizoen tobt met haar gezondheid blijkt nu voor haar de zon toch weer te gaan schijnen. Op de 100 rug zat zij maar net boven haar tijd en op de 50 vrij was er zelfs een mooi pr van bijna één seconde. De jongens blijven stevig aan de weg timmeren en waren weer goed voor 14 van de 19 pr’s die deze middag gezwommen werden. Nick Hogendoorn spande de kroon door drie pr op zijn naam te schrijven. Zijn broer Bob, Arno de Bruijn, Frank van ’t Hoff en Laurens Kalis namen er ieder twee voor hun rekening. En Jeroen Flokstra, Vincent Kraaijeveld en John van Heteren sloten de rij met ieder één pr.

Bij de meiden waren er vijf pr’s en die kwamen op naam van Aïsha Boelen, Louise, Anne de Heer, Talitha Boelen en Ria Kortlever. Bij de verdeling van de medailles was het andersom. Hier wisten de meiden acht van de tien gewonnen medailles mee naar huis te nemen. Er was goud voor Debby Kraaijeveld, Anne won twee maal zilver en Judith de Heer won zilver en brons. Zilver was er ook voor Sabine van Heteren en de 4x50 wissel estafette dames. Brons was er tot slot nog voor Julia Mijnster. Van de jongens was het Bob die goud wist te winnen en was er zilver voor Frank.

De komende weken staan er verschillende limietwedstrijden op het programma en aanstaande zondag in Breda de eerste 50 meter bad wedstrijd van het seizoen.

advertentie
advertentie