Start zevende Weight Loss Challenge

11 februari 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM/SLIEDRECHT - Samen afslanken en fitter worden door gezond eten. Dat is het motto van de Weight Loss Challenge die op maandag 7 maart zijn zevende editie ingaat. De drie beste afvallers kunnen er nog geld mee verdienen ook. Welzijnscoach Annemarie Boer legt haar succesformule uit.

,,Een maatje of twee minder deze zomer, dat is ons doel met deze twaalfweekse club. Om dat te bereiken leren we de deelnemers gezond ontbijten, gezonde tussendoortjes nemen, goed eten, bewegen, verantwoord uiteten gaan en we leggen uit wat wel en niet goed is in het dagelijks eetpatroon. We geven ook tips en menu's waarmee ze hun bereikt streefgewicht makkelijk onder controle kunnen houden. En dat is niet alleen belangrijk uit ijdelheid maar zeker ook voor mensen met lichamelijk klachten als hoge bloeddruk, diabetis, lusteloosheid en te hoog cholesterol", licht Annemarie Boer toe. ,,En het is fun met elkaar. De deelnemers leren veel van elkaar en staan samen sterker."

De kosten voor de cursus van twaalf weken bedragen 60 euro, inclusief tips, recepten, een proeverij, een gratis vetmeting en een wekelijkse meting op gewicht en centimeters. Van die 60 euro gaat een gedeelte in een pot. Deze pot wordt aan het einde van de cursus verdeeld onder de drie beste afslankers. Bovendien is er een discipline pot, voor diegene die de meeste centimeter afslankt.

Deze zevende editie van de Weight Loss Challenge start op maandag 7 maart van 20.00 tot 21.00 uur in De Havik aan de Thorbeckelaan 110 in Sliedrecht. Opgeven of info bij Annemarie Boer via 06-12906695, 0184-410253 of info@beau-life.nl. ,,Doet u mee? Neemt u ook iemand mee? Dan ontvangt u een presentje", besluit Boer.

advertentie
advertentie