Wagenbouw laat leerlingen ideale school bouwen

15 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Leerlingen uit groep 7 van Basisschool De Kriekenhof in Oud-Beijerland hebben onlangs met op schaal gemaakte 'Wagenbouw prefabbouwelementen' hun ideale school ontworpen. Deze workshop, georganiseerd door Wagenbouw B.V. uit Sliedrecht en Architektenburo Roos en Ros B.V. uit Oud-Beijerland, werd de gehele dag gefilmd door een ervaren filmploeg. Om de leerlingen te bedanken voor hun inzet en creatieve ideeën, hebben zij de film en een klassenfoto op canvasdoek ontvangen.

Door middel van de film wil Wagenbouw laten zien dat er bij het ontwerp van een bredeschool geluisterd wordt naar de eindgebruiker en dat prefabbouwen veel architectonische mogelijkheden biedt. De film ‘Leerlingen ontwerpen droomschool’ is te zien op www.wagenbouw.nl.

Wagenbouw BV biedt doordachte oplossingen voor tijdelijke en permanente huisvestingsvragen. Flexibele en verplaatsbare gebouwen met een korte bouwtijd. Met een hoge mate van kwaliteit, comfort en aanpasbaarheid. Of het nu gaat om vervanging of uitbreiding van kantoren, scholen of zorghuisvesting, prefabbouw beweegt moeiteloos met de behoeften van de opdrachtgever of eindgebruiker mee.

Foto: Mark Boschman van Architektenburo Roos en Ros (links) en Nico van Hoogdalem van Wagenbouw B.V. (rechts) overhandigen canvasdoek met klassenfoto aan meester Piet en juffrouw Henny.

advertentie
advertentie