Kleine Prijs van de Alblasserwaard met Red Dust, Aish Tamid en Unexpected

17 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Kleine Prijs van de Alblasserwaard komt er weer aan. De jaarlijkse regionale muziekwedstrijd tussen bandjes uit de omgeving van de Alblasserwaard met als prijs een optreden op Wantijpop en het Elektra Tuinfeest valt dit jaar op zaterdag 26 februari. Uit een zee van inschrijvingen is er door een strenge maar ervaren jury een selectie aan bandjes gemaakt die mogen gaan strijden om de fel begeerde titel: Red Dust, Aish Tamid en Unexpected.

Red Dust (zie foto) zijn Sliedrechtse jongens die repeteren in de oefenkelders van JC Elektra. Ze brengen scheurende gitaar-riffs, up tempo drums en ruige vocalen de perfecte mix van ingrediënten voor een echte rock ’n roll sfeer. Deze Sliedrechtse formatie is sinds 2009 bezig en heeft al enkele succesvolle optredens op hun naam staan.

Aish Tamid is een energieke hardcore/metal band uit de havens van Rotterdam. Een band met energieke gitaar-riffs en snelle drums die afgewisseld worden door up-tempo zang. De band heeft onlangs hun eerste officiële EP gereleased, genaamd Brighter Day. Een EP die veel indrukte maakte op de jury en daarmee hoge ogen gooit.

Unexpected is een jonge poprock formatie. De ruige gitaar-riffs met de vrouwelijke zang en de lekkere drumlijnen zorgen voor een verfrissende muziekstijl. Unexpected heeft al aardig wat shows in Nederland gegeven waaronder Jampop waar ze ook de eerste prijs wonnen.

De entree voor deze avond is 3,- euro. De zaal gaat open om 20.00 uur. Adres: JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie