Succesvolle demonstraties van Synergos

19 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Alle groepen van de Streetdance en Ritmische Gymnastiek van omnisportvereniging Synergos hebben in sporthal De Valk een spetterende demonstratie gegeven op eigentijdse muziek. De tribune zat stampvol met familie, vriendjes en vriendinnetjes en andere belangstellenden.

De leiding van de Kiddy-, Kids-, Mixed- en Streetdancegroepen was in handen van Esmeralda, Moira en Sara. Deze dames hebben weer gezorgd voor flitsende dansen op muziek van onder andere Djumbo, Lady Gaga, Caro Emerald, Usher en Flo Rida en creatieve aankleding en accessoires. Uit alle optredens bleek duidelijk het enthousiasme en het plezier van de meisjes.

Ter afwisseling van de optredens van de Streetdance-groepen lieten de meisjes van de RG (Ritmische Gymnastiek) knap uitgevoerde oefeningen zien op swingende muziek, waarbij ze lint, bal, of hoepel gebruikten. Deze meisjes trainen wekelijks onder leiding van Lia, die tevens alle choreografieën heeft bedacht.

De demo werd afgesloten met een spectaculaire einddans op het nummer van K3 Je doet maar wat, onder leiding van Esmeralda. Aan dit nummer deden alle groepen mee en dit zorgde voor een indrukwekkend en vrolijk schouwspel. Door de enthousiaste inzet van alle leiding en deelneemsters en mede dankzij het onvermoeibare applaus van het publiek, kan Synergos terugkijken op een zeer geslaagde demonstratie.

advertentie
advertentie