Ondernemersvereniging Kerkbuurt deelt tien prijzen uit

26 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Ondernemersvereniging Kerkbuurt heeft vrijdag 25 februari in restaurant Kom aan Tafel de prijsuitreiking gehouden van de Valentijn Actie. Tien winnaars konden hun prijs in ontvangst nemen, uitgereikt door het bestuur. De nieuwe Ondernemersvereniging is hiermee een feit. ,,En direct een succes", aldus Theti van de Wens van Theties Haarzaak. ,,Binnen twee maanden is het ledenbestand gegroeid naar 60 deelnemers en we zijn er zeker van dat er nog meer zullen volgen."

,,Trots zijn we op het feit dat ook grootwinkelbedrijven, zoals de Hema zeer enthousiast reageren en meedoen met dit initiatief. Dit is pas het begin. Kerkbuurt staat weer op de kaart en we zijn enthousiast over wat we in zo'n korte tijd met elkaar hebben bereikt", haakt Yvonne Kooring van Art & Flowers in. ,,Onze dank gaat uit naar de collega's van Boekhandel De Waard, Drogistrij De Gaper, Today Jeans wear, Hema en Kom Aan Tafel voor het ter beschikking stellen van de prijzen. Tevens bedanken we Youri Laber van Kom aan Tafel voor de gastvrije ontvangst bij de prijsuitreiking."

Op de foto in willekeurige volgorde de prijswinnaars M. de Reuver, B.H. de Groot-Marcelis, J. Smouter, S. Schouten, A. Batenburg, A. van Tilburg, R. v. Leeuwen en R. van Dommele met het bestuur Yvonne Kooring van Art & Flowers, Theti van der Wens van Theties Haarzaak, Eddy Hoogendoorn van Van der Vlies Schoenen, Bart Baars van Baars Verzekeringen en Youri Laber van restaurant Kom aan Tafel.

advertentie
advertentie