Rabobank trakteert senioren op 1953 De Musical

28 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Leden van Rabobank Merwestroom van 65 jaar en ouder werden op 22 en 23 februari getrakteerd op een theateravondje met ‘1953 in De Nieuwe Doelen te Gorinchem. Zo'n 1500 leden genoten van de voorstelling van Van Hoorne Theaterproducties met bekende sterren als Ben Cramer, Joke de Kruijf, Filip Bolluyt en Marcel Smid.

De theatervoorstelling vertelt het dramatische verhaal van de watersnoodramp in 1953 waarbij de combinatie van springtij en een noordwesterstorm ervoor zorgden dat het water tot recordhoogte kwam waardoor grote delen van Nederland onder water werden gezet.

Rabobank Merwestroom organiseert geregeld activiteiten voor haar leden, waarbij zij specifiek kijkt naar kwetsbare groepen in de maatschappij waaronder senioren. Ook in haar dienstverlening wordt rekening gehouden met ouderen. Speciaal voor hen staan er vier seniorenadviseurs opgesteld die naast regulier advies uitleg geven over het gebruik van geld-, stortings- en chipknipautomaten of informatie geven met betrekking tot internetbankieren, het verlagen van pinlimieten en dergelijke.

Meer informatie over de Seniorenservice is te vinden op www.rabobank.nl/merwestroom.

advertentie
advertentie