Brown Eyes ontvangt award

28 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Schoonheidsinstituut Brown Eyes heeft een “Award of Excellence” ontvangen en mag zich daarmee één van de beste ‘Germaine de Capuccini’ instituten in Nederland noemen. Bij een speciaal georganiseerde VIP-meeting op maandag 21 februari in het Belgische Antwerpen heeft Schoonheidsinstituut Brown Eyes de Award uitgereikt gekregen uit de handen van Micheline Aerts-van de Voorde, distributeur Germaine de Capuccini.

Schoonheidsinstituut Brown Eyes is uit meer dan duizend instituten en Spa Centra in de Benelux gekozen vanwege de productkennis, werkwijze, hygiëne en kwaliteit van de behandelingen. Het Sliedrechtse instituut werkt inmiddels zes jaar met het Spaanse topmerk Germaine de Capuccini. ,,We hebben voor dit merk gekozen omdat het innovatief en resultaat gericht is. Door de combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologieën behoort Germaine de Capuccini thuis in de top 5 van cosmeticamerken wereldwijd", vertelt Jolanda Dekker van Brown Eyes.

De schoonheidsspecialisten zijn persoonlijk opgeleid door en met deze producten om zo veel mogelijk resultaat te kunnen garanderen. Brown Eyes is gespecialiseerd in de vele gezichtsbehandeling van huidverzorging tot huidverbetering. Dekker: ,,Huidverzorging is voornamelijk voor de mensen die komen voor wellness, rust en ontspanning. Huidverbetering gaat een stukje verder en richt zich op resultaat; behandelingen met een diepte werking zoals microdermabrasie en fruitzuurpeelingen die daadwerkelijk de huid kunnen verbeteren."

Brown Eyes is een kleinschalige salon waardoor persoonlijke aandacht mogelijk blijft. Jolanda en haar medewerkers blijven het vak een grote uitdaging vinden door voor ieder persoon op zich de beste behandeling te vinden. ,,Dit is mogelijk door een groot scala aan behandelingen van onder andere IPL definitief ontharen tot (permanente) make-up aan te bieden en dit alles onder één dak."

De Award was een grote verrassing voor Brown Eyes. ,,Graag willen we dan ook alle klanten bedanken voor het vertrouwen in ons en het merk Germaine de Capuccini in de afgelopen jaren."

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Brown Eyes, Volkerakstraat 2 in Sliedrecht, tel: 0184 - 633 746, www.brown-eyes.nl.

advertentie
advertentie