Burgemeester Boevee maakt opening van Sterk@werk officieel

28 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Dagbesteding Sterk@werk in de lunchroom van Casa Trend stond afgelopen woensdag 23 februari in het teken van de officiële opening. Na de openingswoorden van Sterk@werk kreeg burgemeester Boevee de eer om enkele woorden te richten tot de jongeren en de begeleiding. Hij gaf met nadruk het belang van leren in combinatie met werken aan.

,,Sterk@werk is een heel mooie uitdagende werkomgeving, waar met elkaar gewerkt en geleerd wordt. Deze bijzondere lunchroom in een winkel is een voorbeeld voor ondernemers in de gemeente Sliedrecht", complimenteerde de burgemeester. ,,De prettige omgang van de jongeren onderling en de professionele begeleiding van Liesbeth van Lit en Jolanda de Vries maken deze dagbesteding uniek."

Na die lovende woorden nam hij de schaar ter hand en knipte hij, samen met de jongeren, het lint door. De opening was hiermee officieel en werd gevierd met koffie, gebak, muziek en karaoke. Het was een feestelijke avond met meer dan 150 aanwezigen. Liesbeth en Jolanda bedankten in hun slotspeech alle genodigden, vrijwilligers, sponsoren en bedrijven die samen werken met Sterk@werk. In het bijzonder werd de heer Perry de Koning, eigenaar van Casa Trend, bedankt voor zijn sponsoring van de lunchroom en zijn maatschappelijke betrokkenheid. Alle jongeren werden door Liesbeth en Jolanda voorgesteld en in het zonnetje gezet met een groot applaus van de aanwezigen. Tijdens deze speech werd onverwachts nog een bedrag van 1000 euro aangeboden door Tafel Ronde 112 uit Ridderkerk.

u Sterk@werk, Leeghwaterstraat 239-241, 3364 AE Sliedrecht, www.sterkatwerk.nl.

advertentie
advertentie