Jimi Hendrix tribute avond met Stepping Stone

1 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Hij wordt gezien als de meest geniale gitarist aller tijden met vele hits en klassiekers op zijn naam. De smaakmaker van Woodstock, de belichaming van de hippie cultuur en zijn muziek: Jimi Hendrix. Elektra eert deze muzikale held met een tribute op zaterdag 12 maart met de band Stepping Stone.

Veel fans van Jimi Hendrix zien het als een taboe om de muziek van Hendrix te coveren omdat er maar één gitarist zou zijn die zo goed kon spelen: Jimi himself. Maar Stepping Stone durft het aan en hebben in ieder geval op de vrijwilligers van Elektra een verpletterende indruk achtergelaten. ,,Een gitaarspel waar je u tegen kan zeggen en een show zoals eigenlijk alleen Jimi hem zelf had weg kunnen geven. Deze jongens hebben zich waardig bewezen om zich aan de muziek van Hendrix te wagen", aldus Jeroen Loeve van Elektra.

Stepping Stone speelt twee sets van drie kwartier à een uur waarin alle bekende nummers en muzikale hoogtepunten van Jimi Hendrix de revue passeren. De entree voor deze avond is 4 euro. De zaal gaat open om 20.00 uur.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie