Actiedag in De Rank voor koor uit Oekraïne

5 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht ontvangst van 4 tot en met 19 mei zangers uit Zjitomir voor een koortournee. Zij noemen zich het Oekraïens Ensemble Sjofar. Door middel van het geven van concerten willen zij geld bijeen brengen voor Christelijk Opvangcentrum Het Anker in Zjitomir. Dit is een opvangcentrum voor alcohol- en drugsverslaafden in Oekraïne. Om de realisatie van deze tournee te ondersteunen houdt de Bethelkerk op zaterdag 19 maart van 8.30 tot 15.00 uur in De Rank (Oranjestraat 7) een actiedag.

Op die dag kunnen bezoekers hun auto laten wassen voor 7,50 euro. Voor 5 euro extra wordt ook de binnenkant schoongemaakt. Verder zijn er nu al echte Zeeuwse bolussen te bestellen die op 19 maart opgehaald kunnen worden. Ze kosten vier voor 4 euro. Bestellen van bolussen of opgeven om de auto te laten wassen kan tot 14 maart bij de familie Van de Bos via 0184-420722 of mail hetanker@helpen.org.

Verder staan er tijdens de actiedag verkooptafels met leuke Oekraïense souvenirs (matroesjka's, sleutelhangers, armbandjes, pennen, et cetera), sjaals, kadootjes, fotokaarten, cd’s en postzegels. Er wordt gratis kopje koffie of thee geschonken.

Kijk voor meer informatie en de concertagenda op www.koortournee.nl.

advertentie
advertentie