Weer geen winst voor vv Sliedrecht

6 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - vv Sliedrecht heeft de tegenstander weer een puntje moeten gunnen. Dit keer was het Wieldrecht dat de Sliedrechtse ploeg op eigen veld tot een gelijk spel dwong. Wieldrecht doet het goed sinds de winterstop en is al zeven wedstrijden ongeslagen. Sliedrecht kent juist een mindere fase na het reces en zag de koppositie steeds verder uit het zicht verdwijnen.

Sliedrecht kwam goed uit de startblokken. Binnen een kwartier mocht Kenny Stuij van der Herik de 1-0 aantekenen. Wieldrecht probeerde met verzorgd voetbal iets terug te doen maar was in de opbouw vaak slordig. Sliedrecht probeerde meer afstand te nemen maar slaagde daar niet in waardoor Wieldrecht terug in de wedstrijd kon komen. Op slag van rust kwam de gelijkmaker letterlijk uit de lucht vallen. Ralph Verschuren profiteerde van een fout in de verdediging van Sliedrecht en bracht de bal richting doel. Tot verbazing van iedereen binnen en langs de lijnen op sportpark De Lockhorst viel de bal binnen en konden de ploegen met 1-1 gaan rusten.

Ook na rust nam Sliedrecht het voortouw. Goksel Cakir kon al snel handig gebruik maken van een misverstand in de verdediging van Wieldrecht en de 2-1 scoren. Het spel golfde daarna op en neer en waarbij Sliedrecht de beste kansen kreeg, maar steeds de Dordtse doelman trof. Tien minuten voor tijd kreeg de ploeg de rekening gepresenteerd voor die gemiste kansen: door een aarzeling in de verdediging aan Sliedrechtse zijde kon Vincent van Bijl de gelijkmaker er in prikken.