Drechtsteden onder de loep van Loek Hermans

22 maart 2011 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Eerste Kamerlid en VVD-fractievoorzitter Loek Hermans geeft morgenavond 23 maart voor collegeleden, raadsleden en ondernemers uit de Drechtsteden een lezing in het Dordrecht Museum. Hermans geeft zijn visie op de Drechtsteden en gaat in op de economische doelen die de regio zichzelf stelt. Hij doet dat vanuit zijn jarenlange ervaring en deskundigheid als voorzitter van MKB Nederland.

Voor het versterken van de economische structuur willen de Drechtsteden gebruik maken van hun bestaande kracht: de maritieme sector. Bij het verbeteren van het werkklimaat staan de behoeften van het bedrijfsleven centraal. Die behoeften bepalen immers hoe aantrekkelijk de Drechtsteden zijn als vestigingsgebied voor ondernemers.

De Drechtsteden willen ondernemers in de regio niet alleen behouden, maar willen hen ook de ruimte geven om door te groeien. Tegelijkertijd investeren de Drechtsteden, in samenwerking met collegeleden, raadsleden en de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden in relatiebeheer richting ondernemers en ondernemersverenigingen.

Geïnteresseerden zijn welkom vanaf 19.30 uur in het Dordrechts Museum (Museumstraat 40). De lezing begint om 20.00 uur.

advertentie
advertentie