Afslankpraktijk Vitaal doet mee aan kankerpreventieweek

29 april 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bij Afslankpraktijk Vitaal stonden de maanden januari tot en met april in het teken van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Bij elk afgevallen kilo schonk Francis Vlot 1 euro voor het WCRF. Inmiddels is er in totaal 156 kilo afgevallen. Wegens succes doet Francis Vlot ook mee met de landelijke kankerpreventieweek van 7 mei tot en met 15 mei. Van elk consult dat bij haar in deze week plaats vindt, gaat €2,50 naar het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Francis heeft zich als gewichtsconsulente aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De Beroepsvereniging ziet er op toe dat haar leden werken volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Veel zorgverzekeraars vergoeden consulten van een BGN-gewichtsconsulente.

De erkende gewichtsconsulente geeft goede voorlichting, stelt gezonde menu's samen en motiveert de cliënten om stapje voor stapje hun levensstijl gezonder te maken. Met als gevolg een gestaag gewichtsverlies en daarna een blijvend resultaat.

Tevens biedt Francis haar cliënten de mogelijkheid deel te nemen aan haar loopgroepje. Dit is een extra stimulans tot beweging en ervaringen worden hier uitgewisseld. Het loopgroepje is op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00.

Het kennismakingsgesprek bij afslankpraktijk Vitaal is gratis en vrijblijvend. Voor de tarieven en meer informatie zie www.afslankpraktijkvitaal.nl. Voor het maken van afspraken: 06-24247259 of francis@afslankpraktijkvitaal.nl.

advertentie
advertentie