TOGO-pak schenkt schaakborden aan schaakvereniging

10 mei 2011 om 00:00 Nieuws

MOLENAARSGRAAF - Het allround loonverpakkingsbedrijf TOGO-Pak heeft twaalf magnetische demonstratieschaakborden geschonken aan Schaakvereniging Sliedrecht. Op deze wijze wil het bedrijf, dat al dertig jaar gespecialiseerd is in alle voorkomende verpakkingswerkzaamheden, duidelijk maken dat de schaaksport vooral voor de jeugd een ideale bezigheid is, die zorgt voor de juiste ontwikkeling in het vooruit denken en in het vooruit berekenen van uitkomsten.

Peter van den Bergh, secretaris van Schaakvereniging Sliedrecht, mocht de demonstratieborden uit handen van mede-eigenaresse Erna Dijkstra in ontvangst nemen. Gezien het actieve jeugdbeleid van Sliedrecht kunnen de demonstratieborden vaak ingezet worden bij de trainingen. Dat het Sliedrechtse jeugdbeleid succesvol is blijkt wel uit de NK-plaatsingen voor het C- en E-team, maar ook de individuele plaatsingen van onder ander Jorik Klein, één van de grootste talenten van Sliedrecht.

Net als Schaakvereniging Sliedrecht beschikt TOGO-Pak over een goed geoliede machine en wel het verpakkingsruimte dat volledig voldoet aan de HACCP eisen. Zo komen het bedrijfsleven en de schaaksport dicht bij elkaar.

Op de foto eigenaresse Erna Dijkstra van TOGO-Pak, die één van de borden overhandigt aan Peter van den Bergh, de secretaris van Schaakvereniging Sliedrecht.

advertentie
advertentie