Bouw woningen Ruysdaelstraat oost

19 mei 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Aan de oostkant van de Ruysdaelstraat wordt momenteel gewerkt aan de bouw van 22 appartementen voor senioren. Deze woningen worden gerealiseerd in opdracht van Tablis Wonen. De verwachting is dat de woningen in het tweede kwartaal 2012 gereed zijn.

Een aantal woningen is gereserveerd voor de zogenaamde "terugkeerders''. Deze mensen hebben in 2007 door de sloop hun woning aan de Ruysdaelstraat moeten verlaten. Zij hebben toen aangegeven graag terug te willen keren naar de nieuw te bouwen appartementen in de Ruysdaelstraat. De overige woningen worden medio 2011 verhuurd via www.woonkeus.nl.

In mei 2007 zijn alle woningen in de Ruysdaelstraat gesloopt. Aan de westkant van de Ruysdaelstraat werd al snel gestart met de nieuwbouw van 19 eengezinswoningen die bewoond zijn sinds september 2008. De plannen voor de oostzijde waren al klaar. Maar in afwachting van de herstructurering van het Burgemeester Winklerplein kon er niet gestart worden met de bouw. Een gedeelte van de Ruysdaelstraat blijft nu onbebouwd en is gereserveerd voor de ontwikkeling van het Burgemeester Winklerplein.

Zie ook www.tabliswonen.nl.

advertentie
advertentie