Gratis boek bij Boekhandel Ritmeester

25 mei 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De hele maand juni houdt Boekhandel Ritmeester de voordeelactie Hoogspanning. Bij aankoop van een van de tien spannende toptitels krijgt de klant het prachtige dikke boek Ooggetuige van Athol Dickson (nieuwwaarde € 12,50) er gratis bij. Athol Dickson is onmiskenbaar een spannende-boeken-schrijver. Zijn manier van schrijven is origineel, heeft hier en daar een humoristische kwinkslag, bevat genoeg wendingen in de plot om de vaart er flink in te houden en laat de lezer tot het eind in het ongewisse.

Boekhandel Ritmeester geeft het boek Ooggetuige (een boek van bijna 500 bladzijden) weg bij aanschaf van een van de tien nieuwe spannende boeken uit de actie. Dat zijn: De Twaalfde Imam - Joel C. Rosenberg; Dodelijke overtuiging - Randy Singer; Onbetaalbaar - Tom Davis; Als water en vuur - Susan May Warren; De catastrofe - Athol Dickson; Het laatste woord - Kathy Herman; De terugkeer - Ann Tatlock; Dreigende duisternis - Bodie & Brock Thoene; De geheimenbewaarder - Judith Cutler; Vuurwachter - T.L. Higley.

Liefhebbers van 'Hoogspanning' zijn welkom bij Boekhandel Ritmeester Rembrandtstraat 29 in Boven-Hardinxveld, Pompstraat 31 in Gorinchem of Tolstraat 34 in Meerkerk.

advertentie
advertentie