IHC Merwede in Sliedrecht open voor publiek

27 mei 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De werf van IHC Merwede in Sliedrecht opent op zaterdag 25 juni haar deuren. Tijdens deze open dag is de werf van 10.00 uur tot 16.00 uur toegankelijk voor publiek. Jong en oud is van harte welkom om te zien hoe een standaard cutterzuiger, maar ook jumbo cutterladders gebouwd worden.

Naast het aanschouwen van de diverse werkzaamheden die komen kijken bij het ontwerpen en bouwen van schepen en equipment, zijn er diverse activiteiten zoals een draaimolen, springkussens, een spinningmarathon en diverse spellen. De dag wordt opgeluisterd door muziekvereniging Wilhelmus. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de looproute af te leggen en zo binnen te treden in de maritieme wereld van IHC Merwede.

Ook de afdeling P&O van het bedrijf is op deze dag actief vertegenwoordigd. Geïnteresseerden kunnen informatie inwinnen over werken bij het bedrijf in het algemeen en actuele vacatures in het bijzonder. Geïnteresseerde scholieren die een carrière in de techniek overwegen, kunnen op 25 juni ook bij IHC Sliedrecht terecht voor meer informatie over de mogelijkheden die het bedrijf biedt met het Technisch Opleidingscentrum.

advertentie
advertentie